Indien je bij ons een puppy komt halen verzekeren wij jou het volgende :

Een gezonde pup die volgens de regels gefokt werd. De pups zijn ingeënt, ontwormd en met alle papieren in orde. De moeder en meestal ook de vader zijn bij ons te bezoeken.

Onze honden komen uit showlijnen en hebben een Sint-Hubertus Stamboom.

Wij beginnen vanaf dag 3 met het bio sensor programma.De pups worden elke dag door simpele oefeningen even blootgesteld aan lichte stress. Zo worden de pups stressbestendiger en gaan dus veel makkelijker iets aanleren.Ook voor de gezondheid heeft dit een goede invloed.

Vanaf week 3 leren wij het fluitje aan.Vanaf dan worden ze geintroduceerd met vaste voeding,telkens als er wordt gegeten,wordt er op voorhand even gefloten.Zo leren ze snel de link te leggen.Fluiten=eten!! Dit komt zeer goed van pas later om uw hond te laten komen.

Vanaf week 5 gaan de pups overal mee met ons waardoor ze een heel uitgebreide basis krijgen voor hun socialisatie,mee met de auto,naar het stad,de hondenschool,...

In week 6 worden ze geënt,gechipt,geswabt en geregistreerd.

Vanaf week 7 gaan onze pups naar de puppy expeditie.Daar komen ze nog eens extra in contact met allerhande toestellen,voorwerpen,ondergronden,geluiden,...Ook gaan wij met de pups naar een verwarmd zwembad waar ze onder professionele begeleiding aan watergewenning doen.

Onze pups verlaten pas na 8 weken het nest. Wij leveren bij de pup een mooi puppy starter pakket,waaronder het jachtfluitje alsook een hals- en leibandje, speeltje, kauwbeentjes, pamperdoeken, wat uitleg, een contract om de hond veilig te stellen en een factuur om de koper veilig te stellen.

De stamboom volgt later,aangezien deze wordt aangevraagd bij de KMSH en dit wel even wat werk vereist.